Verhuur stacaravan in Haute Garonne

 

Stacaravans OPHEA 26m² of DECLIK 29m² of TAOS 40m2

Verhuur van stacaravans met 5 (TAOS 6) luxe plaatsen, voorzien van alle comfort:

U verblijft in een kleine accommodatie van voor 5 personen (6 TAOS) met 2 (3 TAOS) slaapkamers (1 bed van 140 (160 TAOS), 2 bedden van 80 (3 TAOS) en 1 hoogslaper van 80 cm), een keukenhoek (4 gaspitten, magnetron, koelkast met vriesgedeelte, gootsteen, alle keukengerei), een woon/eetkamer, een badkamer (douche, wastafel), aparte WC), (TAOS : een badkamer (douche, wastafel, WC) evenals een tuinset onder een luifel, dubbele vitrage, elektrische radiatoren, televisie en bergruimte.

Gemeublieerde tent Coco Sweet

U zal verblijven in een originele accommodatie van 16 m² voor 4 personen met één kamer (1 bed van 140), een salon met 2 bedbanken (van 80), een kook/eethoek (inductie kookplaat, magnetron, koelkast, keukengerei, opklapbare tafel, krukken), een elektrische radiator, opbergruimte en 2 ligstoelen onder de luifel. Accommodatie zonder sanitair of stromend water (sanitair van alle gemakken voorzien op 20m).

Dekens, kussen en onderlakens zijn inbegrepen, maar vergeet niet om lakens en slopen mee te brengen en uw hond naar een pension te brengen…

Desgewenst zijn er lakens te huur, evenals een barbecue.