Welkom in het hart van de Pyreneeën

 

Welkom in Luchon, een authentiek bergstadje genesteld in het hart van de Pyreneeën en omringd door een majestueus landschap met 13 bergtoppen die het dorp de titel van 'Konining van de Pyreneeën" opleverde.

In Luchon, een van de mooiste plekjes in de Midi-Pyreneeën, kunt u zich installeren, ontspannen, vermaken, verwennen en... tot rust komen. Er wordt u een berg aan plezier aangeboden: Dompel u onder in de Pyreneeën!

Op camping PRADELONGUE, gelabeld als kwaliteitscamping, bieden wij u 145 ruime standplaatsen in een bosrijke omgeving, verhuur van stacaravans en tal van diensten om uw vakantie te doen slagen: een verwarmd zwembad, een plonsbad, multi-sportapparatuur en spelletjes (voetbal, multi-sportterrein, volleybal, badminton, ballen, tafeltennis, fitness, tafelvoetbal, kinderspeeltuigen, piramide, tyrolienne, trampolines, biljart), twee tv-kamers, WIFI op het hele terrein... en om uw verblijf aangenamer te maken is er vlakbij een supermarkt.

Vanaf de camping of op een paar kilometer kunt u genieten van uw favoriete activiteiten: wandelen, fietsen, mountainbiken, klimmen, boomklimmen, paragliden, raften, golf, tennis, vissen... toeristische bezoeken aan Luchon met zijn negentiende eeuwse huizen en de prachtige romaanse kerken van de kleine bergdorpjes. U kunt ook op ontdekking vertrekken van de andere mooiste plekjes van de Midi-Pyreneeën: Saint Bertrand de Comminges, Lourdes, Gavarnie, Pic du Midi en Toulouse en terugkeren om te herbronnen in het Vaporarium van de thermen, een werkelijk natuurlijke sauna, uniek in Europa.