Diensten 4 sterren

 

Comfort van het sanitair:

U kunt bij ons kiezen uit drie sanitairgebouwen, met al dan niet complete cabines, Sanitaire kinderen / baby's, voorzieningen voor gehandicapten (allemaal uitgerust met toiletpapier, toiletbrildekjes, handen- en haardrogers).
In de wasruimte staan wasmachines en wasdrogers en strijkplanken. U kunt flessen met ijs kopen en koelelementen laten koelen.
Een camperservicestation (ook voor het tanken van water) staat ter beschikking van kampeerders die de nacht doorbrengen op de camping of op de "overnachtingsparkeerplaats voor campers".

Ontspanning:

Kom naar de televisiezaal voor uw favoriete programma of een fanatiek potje biljart.
U kunt elkaar hier treffen voor een gezelschapsspel, een ontmoeting met vrienden of na het lezen van de kranten rustig een boek uitkiezen in de bibliotheek.
U kunt ook uw computer meenemen en toegang krijgen tot WIFI op de hele site.

Informatie over de veiligheid:

Tijdens de openingsperiode van de camping is het kantoor geopend van
9.00 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 20.00 uur (tot 22.00 uur en tussen 12.30 en 14.00 is het mogelijk u te installeren na te hebben aangebeld bij de receptie). Wij zijn 7 dagen per week geopend en zorgen dat er 24 uur per dag bewaking ter plaatse is.

Voor uw veiligheid is het campinghek gesloten tussen 22.00 en 7.00 uur.
Er staat een kluis tot uw beschikking (vraag ernaar bij de receptie).

In het Informatiepunt van het Office de Tourisme op de camping vindt u alle informatie over activiteiten en dienstverleners in de omgeving, evenals de komende animatie en festiviteiten.
Wij zullen u met veel plezier en kan u helpen met uw reserveringen soms gereduceerde tarieven.

Dagelijkse boodschappen:

Een grote supermarkt biedt een ruime keuze aan voedingsmiddelen, kant-en-klaargerechten, een pinautomaat, foto's, tijdschriften… evenals een tankstation voor benzine en gas.
Er is zelfs een wasplaats waar u uw auto, caravan of camper kunt wassen.
Vlakbij is een winkel in bouwmaterialen die vast en zeker uw uitrustingsproblemen kan oplossen.

Pendelbus naar de thermen:

Om uw behandelingen zonder parkeerproblemen te laten verlopen brengt een gratis pendelbus van de gemeente u naar de gebouwen van de thermen.
Heen en terug ongeveer elk half uur 's ochtends van maandag tot en met zaterdag.
De halte bevindt zich op slechts 150 m van de ingang van de camping.